Utan internet i flera veckor

"Försmäktar vi på denna ö".. kanske inte riktigt så illa. Som de flesta av er, som läser min blogg, vet så har vi levt ett relativt teve fritt liv de senaste sex åren, nu köpte vi iof en teve till sovrummet för inte allt för längesedan men den har vi inte använt speciellt många gånger. I vardagsrummet har vi ingen teve och inte haft på ca 6 år.  Vi har klarat oss på en iPad, Netflix och Storytell samt barnkanalen online! Inte många timmar läggs på iPad/teve/dator ändå i vår familj men nu har vi då levt utan internet i ca 5 veckor och det har funkat riktigt bra, inga konstigheter!

Däremot så tog vi med oss sovrumsteven till stugan för fem veckor sedan och barnen har nu kanske vant sig med att teven går att använda mer frekvent än just tiden innan frukost.. det blir nog en gömd teve framöver.

Men internet då, alltså ändå, vilken lättnad att se telefonen uppkopplad- jag gillar verkligen att nätverka över internet, jag är ju en sån "ensam varg" -som folk nog skulle säga. Och att då umgås över nätet är liksom så enkelt.

Här nedan kommer lite bilder på vårt tevefria vardagsrum, bilderna kommer från mäklarhusets hemsida, annonsbilderna för vår lght.

(null)

(null)

(null)

(null)

SLOW LIVING | Bolibompa, Netflix, TV, iPad, interiör, mitthem, teve, tevefritt | |
Upp