Tankar om sånt....vardagligt

Varje dag kämpar jag med tanken om att jag nog skulle vilja radera mina konton på instagram, varje dag landar jag i att jag ger instagram en ny dag. Kämpar och kämpar..det är mer en inre kamp- det jag vill är att posta mina foton men så landar jag i frågan, varför vill jag posta mina foton? Jag vet ärligt talat inte varför- en del av mig tänker att "syns jag offentligt kanske jag lättare når ut med min konst, med mitt skapande" men samtidigt undrar jag om jag ens vill det- allt som oftast visar jag inte det jag gör.. alla målningar, smycken och figurer jag gör hamnar liksom på hög och inte i mitt flöde. 

Jag har önskningar med så undrar ja om de önskningarna faktiskt är mina eller bara en romantiserad bild av vad jag skulle vilja utifrån vad jag ser andra göra. 

Mest av allt vill jag nog bara fota det jag gillar för stunden. Det vackra jag ser just nu och skriva nått från mitt inre, de där orden som jag alltid raderar och byter ut mot annat..tråkigt. Jag ska nog bara göra det jag gillar och skita i resten.

Kram
SLOW LIVING, YOGINI | |
Upp