Sommar torpet

En dröm som blev sann, som ni redan vet så köpte vi oss en lägenhet i stan just innan jul.. vi trivs verkligen så himla bra och vill absolut inte bo nån annan stans just nu- förutom den lilla parantaresen om att vi vill ha ett sommarhus vid havet.

   Ikväll skrev vi på papperna för ett alldeles fantastiskt ställe, vi har suttit i förhandlingar i flera dagar och i dag efter lunch hade vi äntligen nått fram. Jag är verkligen helt slut, i natt kunde jag inte sova men ikväll- Omg vad snabbt jag kommer att somna!
   Vi har hittat en alldeles egen oas, hav, strand, gräs, trädgård, hus, marmor, kalksten, öppenspis, torp, garage, tvättlinor, äppelträd, syrener, rosor - ja stället har allt! En egen liten båt dessutom, och en stor brygga (som måste renoveras varsamt, det är nämligen så att inga nya bryggor får byggas efter strandlinjen men de lyckliga som har en (vi!) får renovera den befintliga!!) . 
Jag är så lycklig, vi är så lyckliga! För än hur skönt det är med lägenhet i stan så behövs en tillflyktsort, en gräsmatta som det bara är att gå rakt ut på, ett ställe att återhämta sig på under sommaren - där inga måsten finns men massvis av möjligheter!

   Torpet är gammalt, behöver lite kärlek på sina ställen men det bästa med stället är att vi äger stranden, vi äger vår egen strand! Vilken grejFAMILJ, SLOW LIVING | |
Upp