Sommar torpet

En dröm som blev sann, som ni redan vet så köpte vi oss en lägenhet i stan just innan jul.. vi trivs verkligen så himla bra och vill absolut inte bo nån annan stans just nu- förutom den lilla parantaresen om att vi vill ha ett sommarhus vid havet.

   Ikväll skrev vi på papperna för ett alldeles fantastiskt ställe, vi har suttit i förhandlingar i flera dagar och i dag efter lunch hade vi äntligen nått fram. Jag är verkligen helt slut, i natt kunde jag inte sova men ikväll- Omg vad snabbt jag kommer att somna!
   Vi har hittat en alldeles egen oas, hav, strand, gräs, trädgård, hus, marmor, kalksten, öppenspis, torp, garage, tvättlinor, äppelträd, syrener, rosor - ja stället har allt! En egen liten båt dessutom, och en stor brygga (som måste renoveras varsamt, det är nämligen så att inga nya bryggor får byggas efter strandlinjen men de lyckliga som har en (vi!) får renovera den befintliga!!) . 




Jag är så lycklig, vi är så lyckliga! För än hur skönt det är med lägenhet i stan så behövs en tillflyktsort, en gräsmatta som det bara är att gå rakt ut på, ett ställe att återhämta sig på under sommaren - där inga måsten finns men massvis av möjligheter!

   Torpet är gammalt, behöver lite kärlek på sina ställen men det bästa med stället är att vi äger stranden, vi äger vår egen strand! Vilken grej



FAMILJ, SLOW LIVING | | Kommentera |

Juni, dag 14

Skönheter som förgyller och grannen Bengts röst som hörs utifrån innergården. Han är så mysig, Bengt. Varje morgon klockan 07.30 läser han av temperaturen ut mot Nygatan, varje morgon skriver han upp vad termometern visar och varje morgon startar han med en promenad. Bengt är över 80 år.

Jag slänger runt i ljusa shorts och vit t-shirt—kanske det skönaste som finns!

Lilleman var så krasslig igår, storasyster med, men idag är det mycket bättre! Så glad att det är över för denna gång.

FAMILJ, PORTFOLIO, SLOW LIVING | | Kommentera |

Som Cajsa Warg

"Man tager, om en så hava kan"

Fylld paprika med brysselkål och potatistärningar serveras till lunch idag.


I paprikan har jag, fetaost - salladslök - olivolja - färsk oregano samt salt & peppar.

PORTFOLIO | | En kommentar |
Upp