SNICKERSKAKA - vegan, raw

Botten

100 g valnötter
12 dadlar
1/2 dl havregryn
1/2 dl kakao
ev. 1 msk vatten

Fyllning
1 dl Jordnötssmör
1 dl havregryn
2 msk agavesirap
1 1/2 dl vatten
1 krm flingsalt

Chokladglasyr
1/2 dl kokosolja
1 1/2 msk agavesirap
1/2 dl kakao
1 krm flingsalt

Saltade och hackade jordnötter till topping!

1. Mixa valnötterna
2. Mixa resterande ingredienser av botten till en jämn smet
3. Tryck ut i valfri form

1. Mixa alla ingredienser av fyllningen till en krämig röra
2. Bred ut över botten

1. Smält oljan
2. Rör ihop resterande ingredienser av chokladglasyren till en slät glasyr
3. Häll över kakan och in i kylen

- serveras med ett leende!

#MYVEGANLIFE, SLOW LIVING | |
Upp