BROWNIEPAJ - vegan, raw

Botten

4 dl valnötter
4 dl dadlar
1 dl kakao
2 msk jordnötssmör
1 msk kokosolja
1/2 krm flingsalt
1/2 tsk vaniljpulver

Frosting
1 mogen avokad
1/4 tsk vaniljpulver 
1/2 flytande honung
1 msk kokosolja
1/2 dl kakao

1. Mixa valnötterna
2. Mixa sedan resterande ingredienser av botten till en fin deg
3. Bred ut i form och ställ in i frysen medan du gör frostningen

1. Mixa frostingens ingredienser till en slät smet, bred ut över botten och ställ in i kylen

- servera med hallon!

(Att söta med frukt/honung/sirap är mycket bättre än socker då frukt, (ex. dadlar, banan, agave, honung mm.) innehåller fibrer som tar hand om sockret.)

#MYVEGANLIFE, SLOW LIVING | |
#1 - - Farmor:

Gotti gott gott!

Svar: Mycket!
Sara Olofsson

Upp