All hjälp vi kan få

Att göra det här, än om vi kan det, är inte det enklaste. Barnens behov sätts såklart först och då får bygget lida. Vi jobbar kvällar och nätter, så fort barnen är upptagna i lek eller sömn. Vissa moment kan vi göra tillsammans med barnen men långt ifrån allt. Jag tror inte människor i vår närhet förstår vilket arbete detta är, även för oss men saken är den att vi gillar ju detta och har gett oss den på att det ska gå och bli klart. Våning ett av två är snart klar, high five på den!

| | Kommentera |

Sovrummet

Yep, nu bor vi här! I nya huset alltså. Om en vecka gör vi klart affären för radhuset och kan då släppa all stress gällande det. Skönt.

Sovrummet var det rum vi gjorde klart först för att sedan gå vidare till Valters rum. Nu har vi alla plats för sömn och lek inför helgens stora uppdrag- slipa, måla och lägga golv i hall, vardagsrum och kök!

Allt gott,
S

| | Kommentera |

Med hus

Okej, så för ett dygn sedan började allt! Igår kväll kände jag en olust inför att somna för natten, Astrid hade just fått feber och ont i huvudet. Några timmar senare somnade jag men vaknade nog lika snabbt- Oskar vred och vände sig i sängen, gnydde och visade att han inte heller mådde vidare värst bra. Någon timme därpå fick han också feber och visst är det lite typiskt(!) Hela natten vred och vände jag mig, parera barn och tankar som kretsade kring huset, ett tag var jag helt söker på att det brunnit ner! Som tur var stod det kvar! KA ringde under dagen, sa att vi skulle ställa kyl, frys och ugn på plats. Så det gjorde vi. Sedan ringde han igen, "pratat med kommunen" sa han, nu måste vi in med tvättmaskin och torktumlare innan slutsamråd, klockan var då strax efter 11 och slutsamrådet skulle ske 13.15. Tobias ringde Elgiganten och frågade vad som fanns inne, det blev två rätt bra maskiner och en utgift som inte alls var planerad till idag, dock planerad..men _inte_ till idag! Installerat och klart kastade Tobias ihop lite trä till en trapp och vår tjänsteman från kommunen kunde lätt ta sig in i huset. 3 minuter och sedan var huset OK för oss att flytta in. Ingen av oss har förstått att huset, vår villa Huskvarna, är vårt(!) vi går med känslan av att allt vi gör är för någon annan- vi är bara anlitade till att färdigställa huset.. efter besiktningen som leddes av Bosyn gick jag all in för att bli klar innan 20.00 och visst blev det så! Rätt gött alltså, så nu ligger jag i min säng- drygt tusen meter från det nya huset, i vårt "gamla radhus" och summerar ett dygn som får mig att vilja spy. Just nu värker varje kroppsdel och tanken på en god smörgås rotar sig allt starkare i mitt medvetande ✨

Imorgon kör vi på igen!

| | En kommentar |
Upp