Ni hittar mig här framöver.

Envägskommunikation, ja kanske men jag gillar inte Instagram. Det är jätte trevligt att få ta del av din vardag men jag håller gärna till här, mitt kryp in, min trygghet. 

Här kan du följa resan mot nya huset, trädgården, försäljningen av radhuset, tankar kring familjeliv, livet med hund, titta in för att bara se någon bild, se hur Siri växer (valpen ska heta så), spana inredning och följa mina inlägg "Text".

Allt gott ❤ 
| | 2 kommentarer |

När rätt hund dyker upp

Då slår hjärtat ett extra slag och en vet inte hur en ska kunna bärga sig!
| | Kommentera |

Husbygge, del 2

Ytskikt i badrum är valt, likaså tvättstugan. Valet var enkelt men kanske inte det lättaste att matcha. Grunden är vit-vit. Väggarna i övriga utrymmen blir vita (så som vi alltid gör) - vi bor gärna in oss innan vi petar i väggar. Köket är jag dock inte helt överens med, Tobias önskar vitt och det gör jag också men ibland tänker jag mig ljust gråa luckor med fina, olika, knoppar från Indiska.se - dock ser vi släta luckor i våra planer. Och enkla tillbehör och alla vitvaror ska vara inbyggda. 

Huset är ju ett av våra drömmars hus, faktiskt! Vi föll för huset när vi för första gången såg det i en film, det är några år sedan - filmen utspelar sig på Gotland och ja, huset i filmen kanske inte Är detta men husens likheter är slående och ni som följt mitt bloggande genom åren vet ju att jag drömmer lite om Gotland. I alla fall, huset dök upp igen, får drygt två år sedan - när en familj här på området byggde nytt. Hjärtat slog dubbelslag hos oss båda, vi fantiserade om att det var flyttat från Gotland för att ge området en liten story och snackis ❤

Jag längtar tills vi installerar den specialbeställda trappan, den är stängd och vit med en liten överraskning. Golven blir också vita, tanken var ju först vitoljat furugolv men den lyxen spar vi på till nästa projekt (när barn är utflugna/tonåringar!). 

Just nu vill jag ha september och höst! Men fram tills dess ska gräs rullas ut, häcken - som är en blandhäck - ska planteras och där tänker jag en vit och grön färgskala med blommor från maj - september och utmed husfoten ska jag ha steppsalvia (vit eller lila, svårt att bestämma mig!) som med sin höjd på 70 cm ska få svaja fritt i vårt blåsiga Umeå ;-)

Mer om trädgården kommer framöver, allt gott.


| | En kommentar |
Upp