Mitt hem

Efter lunchen gick vi ut till växthuset- där var det så varmt och härligt, hur ska jag kunna leva utan detta? Nä ett växthus kanske ska läggas in i bygglovet redan nu! Ni vet, trots att det inte krävs bygglov för just denna storlek så måste man göra en bygganmälan - smidigt att göra allt samtidigt. (vårt växthus är på ca 14 kvm)..

När jag såg att vår magnolia fortsätter att kämpa blev jag så himla glad, i söndags fick hon ny jord och framöver får hon en ny kruka. Trots vår kalla vinter har hon fått stå ute i växthuset hela vintern (ej varmt) och hon lever- lever & frodas! Wow!

Oskar såg till att allt fick vatten och att Ciri höll sig på vår tomt. Mest tror jag han njöt av värmen/klimatet i växthuset – som i en livmoder minus vattnet!

Astrid kollade alla pelargoner, tog bort blad som såg tråkiga ut, och gav dem vatten. Våra pelargoner har stått ute sedan i söndags, de trivs jättebra i växthuset!

Dessa penséer köpte vi från Ekmans handelsträdgård förra helgen, de har stått ute i snön och mår ändå så himla bra! Älskar närodlat! (Astrid som färg, bra val tycker jag!)

Dessa två, olika(!), syrener köpte vi i fjol från Smultronstället vid Holmsjön och Wow så bra de mår bakom växthuset, det trots att en katt slaktade ena busken medan jag födde Oskar den 17 Juli.... Vilket minne! Liksom rosorna från samma ställe så är de bland de bästa köp jag gjort till denna trädgård!

Vilket är ditt bästa trädgårdsinköp?
SLOW LIVING | | En kommentar |
Upp